Výroční zpráva 2008

Přečtěte si výroční zprávu pro rok 2008.

Výroční zpráva o činnosti Euroregionu Krušnohoří za rok 2008

Zpráva:

• Hodnocení roku 2008
  • Program Interreg III A
  • Příprava na Cíl 3
  • Komise Euroregionu Krušnohoří
  • Infopress
  • Projekty a akce euroregionu
  • Asociace euroregionů ČR a AGEG
  • Smluvní spolupráce
  • Jednatelství
  • Vývoj členské základny v roce 2008
  • Rada Euroregionu Krušnohoří
  • Cíle Euroregionu Krušnohoří pro rok 2009

– Usnesení z jednání valné hromady české části sdružení Euroregion Krušnohoří –

Seznam členských organizací

– číst –

Seznam členských měst a obcí

Komise Euroregionu Krušnohoří

Rada Euroregionu Krušnohoří

Plnění rozpočtu k 31.12.2009, plán 2010

– číst –

Členové Lokálního řídícího výboru Společného fondu malých projektů Euroregionu Krušnohoří

Schválené projekty v Monitorovacím výboru programu Cíl 3 dne 24.2.2009

– číst –

Výroční zpráva o stavu Fondu malých projektů programu Iniciativy Společenství INTERREG III A za rok 2008

JAZYK SOUSEDŮ OD ZAČÁTKU

Projekt je spolufinancován z dotačního programu INTERREG ČR-SASKO.

AKTUÁLNÍ INFORMACE Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY V MOSTĚ

Dne 26.1. 2024 se konalo  v Mostě, v hotelu Cascade zasedání Správní rady Euroregionu Krušnohoří, kde byly projednány klíčové body programu. V úvodu jednání předseda spolku Ing. Vlastimil Vozka uvítal čestného hosta, starostku města Litvínova, Mgr. Kamilu Bláhovou. Město Litvínov obnovilo členství v euroregionu k 1.1. 2024.

PF 2024

Těšíme se na další společné přeshraniční projekty a úspěchy v roce 2024.

PRVNÍ SETKÁVACÍ PŘESHRANIČNÍ PROJEKTY ZÍSKALY FINANČNÍ PODPORU

Dne 14.12. 2023 byly na 2. Lokálním řídícím výboru  Fondu malých projektů Euroregionu Erzgebirge  schváleny první 4 přeshraniční setkávací projekty, u nichž lze doložit počet účastníků a jsou financovány prostřednictvím jednotkovým nákladů s pevnou sazbou na osobu a den. Projekty budou podpořeny celkovou částkou 17 417,00 EUR

Poslední novinky

Od příštího roku budou v mateřských školách v sasko-českém pohraničí znít sousední jazyky čeština a němčina! Projekt je spolufinancován z dotačního programu INTERREG ČR-SASKO. Seznámení dětí v raném věku s jazykem sousedů je mimořádnou příležitostí pro celý příhraniční region.
Dovolte nám v předvánočním čase vyjádřit všem členům, spolupracovníkům a příznivcům Euroregionu Krušnohoří vděčnost za vaši podporu a spolupráci. Za celý tým euroregionu přejeme klidné a radostné Vánoce Vám i vašim všem blízkým a v novém roce pevné zdraví! Těšíme se na další společné přeshraniční projekty a úspěchy v roce 2024.